Promoció musical

Durant 4 anys la promoció de grups musicals de l’escena catalana la varem realitzar a través d’un programa de ràdio centrat en conversar amb el grup i escoltar-lo en directe. En algunes edicions també es va gravar l’acústic en vídeo, els últims dels quals es gravaven en multicàmera. En aquesta pàgina trobareu tots els programes.

En la nova etapa que estem preparant, aquestes entrevistes seran en vídeo, ja que estem modernitzant l’estudi per canviar de ràdio a televisió.

Realitzem entrevistes a grups musicals de forma gratuita, incloent-hi la difusió a les xarxes socials i una cançó en acústic. La mescla de so és en directe, amb un màster bàsic. Les opcions segons pressupost són:

– Gravacions d’acústics (a partir de 3 cançons) en vídeo multicàmera. Gravació stereo en directe i màster d’àudio. Màxim 45 minuts de concert.

– Creació de videoclips: Possibilitat de realització de tot el procés, des de pre guió. Adaptable a les necessitats.

Les actuacions que incloguin bateria ha de ser, obligatòriament, electrònica. Per condicions del local i mitjans tècnics necessaris per a una bona gravació de bateria, no es realitzaran gravacions amb bateria acústica.

Heu de tenir en compte que no som un estudi de gravació de CD’s, que totes les gravacions es fan “en directe”. Si voleu una gravació de CD en multipista, molta més post-producció de so i amb mitjans molt més professionals us recomanem contactar amb Leo Pascual, d’Ophiura Studio (En aquest cas contactar fent-nos referència).

Pots demanar-nos més informació i pressupost omplint el formulari de la pàgina de Contacte.