Promoció musical

La promoció de grups musicals de l’escena catalana la fem, principalment, a través d’un programa de ràdio centrat en conversar amb el grup i escoltar-los en directe. En fem també, en alguns casos, vídeo de la part acústica*. En aquesta pàgina trobareu tots els programes.

Oferim de forma gratuïta la producció i difusió via web i xarxes socials de les entrevistes, amb un màxim de dues cançons en acústic (Mescla de so stereo en directe. Post-producció bàsica. Sense vídeo)

Segons pressupost oferim:
– Gravacions d’acústics en vídeo multicàmera.
– Creació de videoclips: Possibilitat de realització de tot el procés, des de pre guió. Adaptable a les necessitats.

Es poden fer també gravacions en format elèctric tenint en compte que han de ser amb bateria electrònica o només percussió. Per condicions del local i mitjans tècnics necessaris per a una bona gravació de bateria, no es realitzaran gravacions amb bateria normal. Cal tenir en compte que no som un estudi de gravació de CD’s, totes les gravacions es fan “en directe”. Si voleu una gravació de CD en multipista, molta més post-producció de so i amb mitjans molt més professionals us recomanem contactar amb Ophiura Studio (En aquest cas contactar fent-nos referència).

Pots demanar-nos més informació i pressupost omplint el formulari de la pàgina de Contacte.

* Els primers vídeos eren amb una sola càmera i pla fix. A mesura que hem anat invertint en material hem passat a fer-los amb vàries càmeres i una producció més complexa.