Producció audiovisual

Realitzem projectes audiovisuals de tot tipus: Documentals, reportatges, vídeos corporatius, videoclips, curtmetratges i cinema,… siguin quines siguin les necessitats i amb flexbilitat de pressupost.

Podem fer des de tot el procés de producció (des de generació de la idea i pre-guió) fins a únicament la gravació i edició. Cal tenir en compte que no fem només muntatge, ja que això suposaria treballar amb un material gravat de forma externa i sense poder-ne garantir la qualitat.

Local Audiovisual no es fa responsable dels permisos necessaris per l’accés o ús de les localitzacions, a no ser que se’ns ho demani expressament, prèvia presentació del pressupost. Es sol·licitarà còpia certificada dels permisos dies abans de la gravació i/o acreditació personal per tots els membres de l’equip si l’acte així ho requereix. L’incorrecta realització dels tràmits i gestions necessaris o la seva no realització suposarà l’anul·lació de la jornada de gravació sense dret a reembossament del percentatge de pressupost abonat per avançat.

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@localaudiovisual.net.

Mentrestant, a sota pots veure el projecte propi més destacat que hem fet fins la data: